Videoer, om online afhængighed

Konsekvenser ved at være online

Hvilke konsekvenser er der ved, at være online?

Det er der mange hjemmesider der forklarer. De fleste hjemmesider er dog enige om, at vi bliver ukoncentreret, stresset og deprimeret fordi vi hele tiden, lige skal checke om der sket noget nyt. Ifølge The Daily Telegraph, er det specielt teenager der svært ved at lade mobilen ligge når den vibrerer. Det har ført til at mange teenager har en meget dårlig søvnrytme, fordi de bliver vækket flere gange om natten pga. at deres mobil vibrerer. Ifølge en report fra den britiske regering, bliver teenagere der bruger mere 4 timer dagligt ved en skærm også deprimeret og irritable.

POLFOTO_45370009

Psykolog Morten Fenger fremhæver også at teenagers koncentrationsevne bliver ringere pga. mobilen, og han siger følgende om dette:

Hvis de unge bliver trænet i hele tiden at være online og hele tiden skifte fokus, så bliver de meget overfladiske, de kan ikke sidde og koncentrere sig i tre timer af gangen. Og skal man tage en uddannelse, så kræver det at man kan fordybe sig.

Online afhængighed er altså ikke nogen god ting, men hvad gør man lige for at komme af med det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Videoer, om online afhængighed